آیا بندی، تبصره ای چیزی هست در رابطه با تعویض کد ملی؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #74816741

سلام

یک سوال دارم

ممنون میشم پاسخ بدین.

من عکس کارت ملیم و شناسنامم، مانند خیلی از افراد جامعه از سهل انگاری و عدم آگاهی کامل در فضای مجازی پخش شده،حال نزدیک ۸ پرونده کلاهبرداری بدستم رسیده که موضوع همشون این بوده:

با مدارک شما (عکس کارت ملی و شناسنامه) در فلان سایت ارز مجازی خریداری شده و از کارت بعضی افراد مبالغ مختلفی به سرقت رفته.

امروز قاضی بمن گفت برو کد ملیتو بسوزون، من از ثبت احوال قبلا در این مورد سوال کرده بودم فقط گفتن میشه اسم و فامیل عوض کنین،کد ملی شدنی نیست.

میخواستم بدونم آیا بندی، تبصره ای چیزی هست در رابطه با موضوع من که بتونم کد ملیمو عوض کنم و کدملیه قبلیم تغییر پیدا کنه؟

حتی گویا خبر رسیده با مدارک من رفتن سیم کارت خریدن،دیگه خدا بخیر کنه با اون سیم کارت چقد پول کش رفتن، جالب تر اینجاست من در آخر پول این شاکیارو برگشت دادم که رضایت دادم و جریمه دولتی نخوردم.
چقد باید پول بدم آخه؟

۲۰سالم بیشتر نیست بیکارم هستم.

ممنون میشم یه پیشنهادی پیش روم بذارین.

خارج از کشورم نمیتونم برم چون پاسپورت و کارت معافیت ندارم.

همین امروز تماس گرفتن که با مشخصات شما سیم کارت تهیه کردن و مبلغ ۴۰۰ت از حساب یک خانوم برداشت زده بودن.
واقعا موندم چیکار کنم؟

منتظرپاسختون هستم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تغییر کد ملی امکان پذیر نیست

سلام و وقت بخیر
در حالت عادی تغییر کد ملی امکان پذیر نیست ، در وضعیت خاص شما با دستور قضایی می توانید به ثبت احوال مراجعه نمایید و اقدامات لازم را انجام دهید.