میتونه به کپی پرونده یا تعدادی از برگ های پرونده دسترسی داشته باشه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۳۵ #74816441

سلام. مادر من مهریه اشو سال ۹۰ اجرا گذاشت و سال ۹۱ با بلوکه کردن حساب پدرم تونست مهریه اشو بگیره. میخواستم ببینم مادرم الان میتونه به کپی پرونده (یا تعدادی از برگ های پرونده) دسترسی داشته باشه؟ اگه همچین چیزی بخواد چیکار باید بکنه؟
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به شعبه مراجعه و بصورت کتبی درخواست مطالعه و عنداللزوم کپی از اوراق پرونده بدهد.

سلام
با ارائه کد ملی هریک از طرفین در سیستم شعبه، به شماره پرونده دسترسی پیدا می کنید.

بله می توانید . با این توضیح که پرونده های مختومه قدیمی از شعب به بایگانی راکد ارسال می شوند و اغلب پرونده های مختومه ای که اجرای آن به پایان رسیده است امحاء می شوند . برای اینکه بدانید آیا پرونده شما امحاء گردیده یا نه ، ابتدا تقاضای بازگشت پرونده از بایگانی راکد را بدهید و درصورتیکه امحاء نشده بود و یا محتویات پرونده در سیستم اسکن شده بود به صورت مکتوب کپی مدارکی که نیاز دارید را تقاضا نمایید

باسلام بله می تونی با مراجعه به قاضی درخواست کنی

سلام
لایحه قضایی درخواست کپی از اوراق پرونده تقدیم رییس شعبه نماید.

در صورتی که قاضی پرونده با تقاضا موافقت کند امکان پذیر خواهد بود

با پرداخت هزینه اخذ کپی از اوراق پرونده برای طرفین دعوی امکانپذیر است