تهمت چگونه قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۳ #74803989

باسلام من ۱۱ ساله ازدواج کردم در این مدت زن بنده از روز اول زندگیمون به من فحاشی میکند تو همه کارهام کنکاش وجستجو میکند وتهمت دوست دختر داشتن بهم میزند الان هم دوتا بچه داریم بیش اونا هم همین رفتار رو داره سرکار که میرم زنگ میزته میگه بغل کدوم جنده هستی بچه رو میبرم مدرسه میگه با مادر همکلاسی های دخترم رابطه دارم اگه یکی از اقوام یا دوستانم بهم زنگ بزنه بازم تهمت میزنه که دروغ میگی دوست دخترته اگه دوباره زنگ بزنم ثابت کنم که اشتباه کرده اصلا قبول نمیکنه شمارشو میدم بهش که خودت زنگ بزن ببین زنه یا مرد بازم قبول نمیکنه . به دخترم هی میگه که بابات ببخشید قورومساغه دوست زن داره اونم گریه میکنه میرم یه ساعت توضیح میدم که دل چرکین نباشه ازم ولی چه فایده فردا همین حرفا تکرار میشه . سرتونو درد نیارم الان همسایه اشنا فامیل و کلا همه کسایی که در مجاورت من قرار میگیرند به نظر خانم بنده دوست دختر من هستن .راستی دوبار به دکتر هم بردم هردو گفتن وسواس فکری داره کلی دارو دادن ولی اومد یه بار داروهاشو مصرف کرد و گفت که تو بااین داروها میخای منو گیج منگ کنی بری دنبال عیاشیت

مشاوره حقوقی افترا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دوست عزیز بهتره ازطریق روانشناسی و صبوری بیشتری موضوع را حل و فصل نمایید
با توجه به اینکه به نظر نمی رسد قصد جدایی داشته باشید بهتره از طریق قضایی پیگیری ننمایید

سلام میتوانید با شهادت شهود موضوع تهمت و افترا را شکایت نمایید

سلام.از طریق روانشناس اقدام نمایید....

با سلام.شما در جهت اینکه خانوادت و نگه داری دنبال شکایت نباش به خاطره دو تا بچه تحمل تو بالا ببرین و زود از کوره در نرین انشالله که درست میشه

امکان شکایت توهین و افترا دارید.

هرچند که امکان شکایت برای شما وجود دارد ولی اصلا توصیه نمیگردد . بهتر است موضوع را از طریق روانکاوی و مشاوره حل نمایید .

موضوع را از طریق مشاوره روان‌درمانی و بهره گیری از مشاوره اورژانس اجتماعی حل و فصل نمایید هر ادعا و شکایتی مستلزم اثبات بواسطه ارائه ادله و شواهد هست و در موضوع شما شکایت نه تنها وضع را بهبود نمی‌ بخشد ک بدتر هم می‌کند!!!بدنبال اصلاح و رفع مشکلات زندگی خود باشید