با تهدید به مرگ چطور باید مقابله شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۵ #74801273

سلام خسته نباشید کسی تلفنی و پیامکی زنگ بزنه آدم رو تهدید بکنه میتونیم شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بلی میتوانید شکایت نمایید

با سلام و احترام
بله مخاطب گرامی این مورد قابل شکایت و پیگیری میباشد
موفق باشید

برای طرح شکایت به دادستان محل مراجعه کنید

با سلام بله قابل شکایت است با توجه به پیامک ارسالی قابل اثتناد برای دادگاه می باشد

ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی

هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم‌خواهد شد.

بله امکان شکایت هست و می توانید انجام بدهید