چرا نمیتونم به حکم پرونده اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۳ #74796707

باسلام من پرونده سفته دارم که دادگاه تجدیدنظر زحمت کشید بدون توجه به مدارک محکوم کرد الان چرا نمیتونم پرونده را اعتراض بزنم بره استان منظورم اینه از شورا اقدام کردند نتونست رفتن دادگاه تو اولین جلسه همون دادگاه محکوم و نوشت رای قطعی هست پس این دیوان و استان چه نقشی داره بااحترام

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، چرا که با یک بار ارجاع پرونده از شورا به دادگاه بدوی از تجدیدنظر برخوردار گردیده اید. و مرجع تجدیدنظر آرای شورای حل اختلاف دادگاه بدوی است.

سلام
مرجع تجدیدنظر از احکام شورا دادگاه عمومیه و با صدور حکم دادگاه رای قطعی شده وقابل تجدیدنظر مجدد نیست

عزیزم دیگه چی میخواهی حکم محکومیت طرف خودرا گرفتی
برو درخواست اجرا کن

با سلام
مرجع تجدید نظر شورا دادگاه بدوی می باشد

چون دادگاههای ما دومرحله ای است و مرجع تجدیدنظر از آرا شورا دادگاه عمومی حقوقی است که رای آنها قطعی می باشد

سلام

به نظر میرسد مرجع صالح به رسیدگی دعوا شما ،شورا حل اختلاف بوده است و رای شورا حل اختلاف قابلیت تجدید نظر خواهی در دادگاه عمومی همان حوزه قضایی که شورا واقع شده را دارد . و اگر دادگاه رای صادر شده در شورا را نقض کند ، اقدام به صدور مجدد رای می کند . این رای قطعی است