چطور میتونم دادخواست تعدیل اعسار دوباره بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #74796230

با سلام،قاضی بنده دادخواست بنده رو برای تعدیل اعسار قبول نکرد و گفت طی هشت سال قضاوت من یادم نمیاد اعسار رو تعدیل داده بشم حتی فقیر باشی و بمیری ،چیکار کنم؟ چطور میتونم دادخواست تعدیل اعسار دوباره بدم به یک قاضی دیگه؟ چون ایشون علنا گفتن طی این هشت سال من تعدیلی برای اعسار نکرده ام خودت خسته نکن حتی فقیر باشی و بمیری هم نمیکنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
عنوان تعدیل اعسار غلط است
بدین توضیح که:
یا شما دادخواست اعسار داده اید و اعسارتان پذیرفته نشده.
که درینصورت فقط امکان تجدیدنظرخواهی دارید از حکم رد اعسارتان.
که پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال و در آنجا رسیدگی مجدد میشود.
یا اعسار پذیرفته شده و با وضع مالی موجود شما، تقسیط شده.
در این صورت طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی، میتوان هر از چند گاهی دادخواست "تعدیل اقساط" را مطرح نمود
که به همان دادگاه صادرکننده اقساط، ارجاع خواهدشد.
و با بررسی ادله، اقدام به صدور حکم تعدیل اقساط یا رد دعوی مینماید.
ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی:
《در صورت ثبوت اعسار، چنانچه مدیون متمکن از پرداخت به نحو اقساط شناخته شود، دادگاه ضمن صدور حکم اعسار ‌با ملاحظه وضعیت او مهلت مناسبی برای پرداخت می‌دهد یا حکم تقسیط بدهی را صادر می‌کند.
در تعیین اقساط باید میزان درآمد مدیون و معیشت ضروری او لحاظ شده و به نحوی باشد که او توانایی پرداخت آن را داشته باشد.
تبصره ۲ - هر یک از محکوم‌له یا محکوم‌علیه می‌توانند با تقدیم دادخواست، "تعدیل اقساط" را از دادگاه بخواهند.
دادگاه با عنایت به نرخ تورم بر اساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکوم‌علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می‌کند. 》
حال باید دید موضوع شما دقیقا چه است

سلام
تنها باید به حکم ایشون اعتراض کنید تا نزد قاضی دیگری بره