چجوری میشه از یه مکانیکی شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۱۷ #74770479

سلام
هم قیمت قطعه دوبرابر گرفتن هم به داغی تحویل ندادن.
یه مشکل انژکتور داشتم. که قطعا ۴ تا انژکتورمم خراب نبوده. ولی هم ۴تاشو عوض کرد، هم کهنه ها رو ورداشت، هم اونایی که نصب کرد قیمت دوبله گرفته نسبت به بازار. فاکتور دارم.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید

بااحترام
به شورای حل اختلاف مراجعه نمایید .از طریق اتحادیه نتیجه دلخواه نخواهید گرفت

با درود..
در اینخصوص سریع ترین راه ممگن؛ مراجعه به اتحادیه صنف مذکور می باشد، در صورت عدم توفیق با درخواست تامین دلیل و جلب نظریه کارشناس از شورای حل اختلاف و اثبات مراتب ادعایتان می توانید دادخواست مطالبه خسارات وارده خود را مطرح نمایید..

سلام
به اتحادیه مراجعه کنید.

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت نمایید

اول از همه در تعزیرات حکومتی شکایت گران فروشی مطرح کنید
دوم اگر تعمیرگاه دارای پروانه کسب معتبر می باشد به اتحادیه و امور صنفی نیز می توانید مراجعه کنید

سلام بهترین راهکار طرح شکایت در تعزیرات می باشد