بعد از اعتراض به دا دگاه بخش وتایید رای شورا باز میتوان به دادگاه تجدید نظر استان اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۲۲ #74767439

با سلام
اساتید محترم
شورای حل اختلاف سواد حقوقی ندارند واین ممکنه حقی رانا حق ویا ناحقی را حق جلوه دهند واصولا رای که شورا صادر میکنه واعتراض میکنیم همان را ابرام میکنند..
اگر رای خلاف شرع باشد مثلا مطالبه سود مرجع رسیدگی کجاست؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام آرا صادره از شورا قابل رسیدگی در دادگاه عمومی می باشد

بادرودوسلام درمحکمه قابلیت اعتراض دارد.

با درود رای شورا قابل اعتراض در دادگاه عمومی است نه دادگاه تجدیدنظر

درود
رای که در شورای حل اختلاف صادر رای بدوی و اعتراض به آن تجدید نظر خواهی به دادگاه ارسال میگردد و وقتی در دادگاه رسیدگی میگردد رای قطعی قابل اجرا میباشد
دوست عزیز آرای شورای حل اختلاف توسط قاضی تایید و صادر میگردد

سلام
آرای شورای حل اختلاف در دادگاه عمومی قابل اعتراض می باشد

درود
مرجع اعتراض به آرای شورای حل اختلاف تنها دادگاه عمومی می باشد.

سلام رای شورا تنها قابل اعتراض در دادگاه بدوی است