من امکان اعتراض دارم، به نظر شما امکان بازگشت من به سر کار وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۸ #74766775

با سلام، اینجانب کارمند سازمان تامین اجتماعی بودم، و پس از درخواست استعفا در تاریخ ۶،۷،۱۳۹۹ دیگر در محل کار حاضر نشدم، و این به این دلیل بود که با مرخصی من موافقت نشد، حکم اخراج طی نامه در ماه ۱۲ سال ۱۳۹۹ ابلاغ شد و من امکان اعتراض دارم، به نظر شما امکان بازگشت من به سر کار وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

درود
اگر استعفا داده اید خیر.

احتمالا حکم اخراج تان به جهت غیبت طولانی صادر شده است.

باسلام
باید مستندات و دلایل بررسی گردد

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

درود برشما
رای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی مدارک و مستندات شماست بهتر است از خدمات مشاوره تلفنی سایت استفاد نمایید

میتوانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید