خواهشمندم این کارگر را راهنمایی بفرمایید تا بتواند حق حقوق خود را بگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۲ #74758240

با سلام خسته نباشید
کارگری در اداره کار شکایت از شرکت نموده است لیکن شرکت بدون اینکه کارگر اطلاع داشته باشد و مشغول به کار بوده کارگر مورد نظر شرکت نامه ای مبنی بر عدم همکاری نیرو زده است و شرکت مدعی میباشد که نیرو حاضر نبوده ولی نیرو در محل بوده است و اکنون حقوق نیرو بخاطر اینکه نامه بدون اطلاع او بود از بین رفته و کارگر ساعات کار را بر مبنای فایلهای اکسل ارسال میکرده که شرکت ایمیل شخص را مسدود نموده که نتواند ثابت کند اکنون با چه مدرکی ثابت کند که مشغول بوده است .
۱-مدرک فقط ایمیل فایل اکسل ساعات کار دارد که به شرکت میداده که شرکت ایمیل را مسدود کرده ایا میتواند به دادگاه بگوید ایمیل را باز کند شرکت تا مشخص شود حضور شخص در این مدت بوده است
۲- شرکت نیروها برای پروژه های مختلف میگرفته و مسئول پروژه هم اکنون اخراج شده است .
در حال حاضر حقوق و بیمه مزایای که باید میگرفته نتوانسته دریافت کند و چگونه و ایا میتواند بگیرد و با چه مدرکی و دلایلی میتواند ثابت کند .

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح شکایت ازطریق سامانه جامع روابط از کارفرما. برای اثبات رابطه کارگر و کافرمایی
۱- درخواست تحقیق محلی توسط بازرس اداره کار
۲. درخواست کارشناس رسمی دادگستری برای احراز رابطه کارگری و کارفرمایی
۳- تهیه استشهادیه محلی
اگر حقوق واریز به حساب بود که از طریق پرینت بانکی ( مهمترین دلیل)
در اولین جلسه هیلت تشخیص
..

درود

ایشان باید از طریق اداره کار شکایت کنند موارد مذکور از طریق بازرس کار قابل پیگیری است.

باسلام
از طریق اداره کار پیگیری نمایید

با سلام به اداره کار مربوطه مراجعه نماید

با درود از طریق اداره کار قابل پیگیری است

موضوع مورد اشاره از طریق اداره کار قابل پیگیری است .

سلام ازطریق اداره کار پیگیر شوید و احقاق حق کنید