وکالت نامه طوری تنظیم شده که اختیار تام در فروش را به خودش داده آیا امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۳۰ #74751018

با سلام همسر یک خانم خانه ای را به نامش کرده و بعد مشاجره کردند و یک سال جدایند و دادگاه دارند تقاضای نفقه و مهریه داده اما نادانسته به شخصی که اعتماد کرده برای رهایی از دردسرهای همسرش وکالت بلاعزل در فروش خانه را داده و ان شخص اول ادعا کرده که خانه را فروخته و خانه ای دیگر خریده با قیمت کمتر اما الان متواری شده و نه خانه ای به موکل تحویل داده و نه پولی ، در ضمن با استفاده از شرایط بد روحی موکل و ناآگاهی وی وکالت نامه طوری تنظیم شده که اختیار تام در فروش و هر کاری با بهای خانه را به خودش داده آیا امکان شکایت هست و کجا و به چه صورت باید مطرح شود، با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موکل می تواند دادخواست ثمن معامله دهد

با سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد

سلام ظاهرا هنوز از فروش خانه توسط وکیل مطمئن نیستید، بدوا مطمئن شوید که فروخته یاخیر، اگر فروخته مطالبه ثمن معامله کنید وگرنه خانه را سریع بفروشید

سلام و درود بزرگوار مدارک شما نیاز به بررسی دارد

میتوانید ثمن معامله را از وکیل مطالبه کنید.

سلام می توانید ثمن معامله را مطالبه نمایید

درود .شما میتونید مطالبه ثمن معامله را مطالبه کنید