ما با این اظهارنامه چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #74747151

با سلام
پدرم ۶۸ روز با خانمی عقد دایم کرده و این خانم بعد از دو بار قهر کردن تو این مدت، ۹۸/۰۸/۲۳ خانه پدرم را ترک کرده و پدرم هم چهار روز بعد رفتن ایشون اقدام به درخواست طلاق کرده که الان مراحل طلاق اعم از داوری، مشاوره، نظریه کارشناسی نفقه و اجرت المثل انجام شده و پدر به هیچ وجه دیگه حاضر به زندگی با اون خانم نیست. حالا دو تا سوال دارم ۱. اینکه مراحل بعدی این پرونده چیه؟ ۲. این خانم ۹۸/۱۱/۲۰ با اینکه میدونه پرونده مراحل اخرشه رفته و برای پدرم اظهارنامه اعلام تمکین صادر کرده و ازش خواسته که یا اجازه بده برگرده خونه یا براش خونه اجاره کنه یکی از همکاراتون متنی تهیه کردن به این صورت که تا جاری شدن صیغه طلاق خانه با تمام شرایط زندگی برای حضور شما مهیا هست و به ما گفتن این متن را بزارین رو اظهار نامش ولی هر وقت اومد در خونه، درب را روش باز نکنید و به تلفنشم جواب ندید، میشه شما راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر من این کار را توصیه نمیکنم علاوه بر این که این کار غیراخلاقی هست بلکه زوجه میتواند با تماس با پلیس ۱۱۰ موضوع را صورتجلسه کند و برای شما پرونده تشکیل دهد.