آیا من به جرم ممانعت از حق محکوم خواهم شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۸ #74746348

با سلام

بنده ملکی رو خریداری کردم که چند نفر با نصب در از ملک رفت و آمد میکردن و قفل هم زده بودن، بعد از اینکه ملک رو خریدم براشون اظهارنامه فرستادم که در رو قفل زدید که جواب دادن نزدیم(ولی نگفتن از اونجا رد نمیشیم)
بعد از اون من در رو قفل زدم که به ملک من ورود نکنن، الان شکایت کردن بابت ممانعت از حق.

جایی خوندم که در دعوی ممانعت از حق فقط سابقه تصرف یا اتفاق خواهان مورد نظر قرار میگیره و اگه از طریقی بغیر از شکایت و راه قانونی و بدون رضایت از ید اون خارج شده باشه محکوم میشم.

میخواستم ببینم با توجه به اینکه من مبایعه نامه دارم و ملکم مشخصه صرفا اینکه اونها چند سال غیرقانونی میومدن باعث میشه من محکوم بشم؟

حکمش چیه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میخواستم ببینم با توجه به اینکه من مبایعه نامه دارم و ملکم مشخصه صرفا اینکه اونها چند سال غیرقانونی میومدن باعث میشه من محکوم بشم؟

خیر ممکن نیست
مگر ایشان اثبات کنند به صورت قانونی حق ارتفاق داشته اند

حکمش چیه؟

شما مرتکب جرمی نشده اید

با سلام و احترام
اگر افراد مذکور حق العبور یا حق ارتفاق داشته باشند نمی توانید مانع ایشان شوید

شما مرتکب هیچ جرمی نشده اید .مگر اینکه افراد مذکور حق ارتفاق نسبت به ملک شما داشته باشند

شکابت برعلیه شما درسته .‌مگرثابت کنید قفل زدن بخاطر مال مشاع نیوده

سلام . هیچ کس حق عبور از ملک دیگری را ندارد و شما می توانید مانع این کار شوید . اما چنان چه شخصی مدعی حق ارتفاق یا حق عبور باشد و شما مانع شوید ، در صورت اثبات حق خویش می تواند از شما با عنوان ممانعت از حق شکایت نماید .

بنابراین شما به عنوان مالک مرتکب جرمی نشده اید

شما به عنوان مالک حق منع دیگران در تردد به ملکتان را دارید مگر اینکه نامبردگان حق العبور و حق ارتفاق در ملک شما داشته باشند.