آیا بعد از قرار نهایی حکم قطعی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸,۲۹۳ #7474

14-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره***********مورخ 07/10/1393 صادر گردید

15-نامه صادره به شماره ********** مورخ 07/10/1393 با موضوع ارسال پرونده و گیرنده «دادگستری» ثبت گردید

16-در تاریخ 07/10/1393 وقت نظارت مورخ 20/11/1393 باطل شد

17-نسبت به شکایات *****علیه ***** مبنی بر تخریب و تهدید به قتل و توهین به اشخاص عادی و قدرت نمایی با چاقو طی شماره***********مورخ 07/10/1393 قرار نهایی صادر شد

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کیفر خواست در حقیقت ادعا نامه دادستان علیه متهم است کیفر خواست هنگامی صادر میشودکه تحقیقات انجام شده ودلایل جمع آوری گردیده است کیفر خواست بعد از صدور قرار مجرمیت و توسط دادستان یا جانشین او صادر میشود با صدور کیفرخواست کار رسیدگی در دادسرا تمام میشود واز آن به بعد رسیدگی در دادگاه آغاز میگردد، هرچند کیفرخواست حکایت از احراز جرم برای دادسرا دارد ولی در عین حال دلیل مجرمیت متهم نیست متهم وقتی مجرم شناخته میشود که دادگاه اورا محکوم کند.

موید باشید