چطور میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۵ #74713039

با عرض سلام و خسته نباشید پارسال تلفن همراه من گم شد و از آن زمان افرادی مدام من را تهدید کرده و از من درخواست پول میکنند .فرد باج گیر می گوید اگر شکایت کنم.زندان میرود و هیچ ترس و ابایی ندارد.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با پلیس ۱۱۰ اطلاع بدید نسبت به مفقود شدن گوشی.و شکایت مطرح کنید نسبت به کسانی که تهدید می‌کنند و سیم کارت خود را مسدود نمایید موفق باشید

باسلام
شما ابتدا باتماس با پلیس۱۱۰ویا حضور درکلانتری محل گزارشی نسبت به مفقودشدن تلفن همراه خود دهید ونسبت به افرادی که باشما تماس میگیرن وتهدید میکنن وازشما درخواست پول دارن شکایت ثبت کنید واگر سیم کارت خود رو مسدود نکردین اقدام به مسدود شدن سیم کارت نمائید.

با سلام
شما بدون توجه به صحبتهای ایشان حتما شکایت تهدید و اخاذی اقدام کنید

تحت عنوان تهدید و اخاذی امکان شکایت وجود دارد

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان تهدید و اخاذی طرح شکایت نمایید باید بتوانید با ارائه مستندات و دلایل کافی ادعای خود را اثبات کنید