آیا خونه و ماشینم رو به‌ ایشون میدهند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۷ #74711461

سلام بنده ۱۳سال هست که ازدواج کردم که حدوده ۱۱سال بچه دار نشدیم که مشکل از خانوم بود و من طی این سالها دارو ندارم و حتی از خانوادم غرض کردم و العان یک فرزند پسر ۲ساله داریم ولی همسرم منو بخاطره درآمده کمم پیشه همه دوستان آشناها تحقیر میکنه، و من یک خونه ۵۰ متری دارم و یک سواری به درد نخور که به نامه برادرم هست و از اول باهم اصلا تفاهم نداشتیم من شگایت برای طلاق کردم و مهریه همسر و ۱۲میلیون بود وانال استطاعت هست،آیا خونه و ماشینم به‌ ایشون میدن من خیاط کاپشن هستم و کارم فصلی هست و درامدم روزانه ۳ و یا ۴ کاپشن در روز هست دونه ای هست هر عدد ۲۲ هزار تومان هست اکر منو راهنمایی کنین خیلی از شما ممنون هستم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانه شما با فرض توضیحات از استثنائات دین تلقی شده و جهت تادیه مهریه قابل توقیف نمی‌باشد،اموالی ک ب نام خودتان نیست مانند ماشین و...نیز طبعا قابل توقیف نیست ،لیکن مهریه میبایست پرداخت گردد ولو درصورت اعسار با تقسیط....

موفق باشید

بادرودوسلام منزل ازمستثنیات دین می باشدو امکان توقیف ندارد.

با سلام خانه جزو مستثنیات دین نیست ماشین هم که به نام برادرتان هست قابل توقیف نیست

با درود..
۱- طی توصیحات جنابعالی خودرو بنام برادرتان اصـولا قابلیت توقیف را ندارد..
۲- با توجه به شرایط اعلامی منزل مسکونی نیز جزو مستثنیات دین محسوب و از قابلیت توقیف در اینخصوص برخوردار نمی باشد..
۳- پس از صدور محکومیت قطعی به پرداخت مهریه، می توانید با طرح دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به، درخواست صدور حکم به پرداخت اقساطی را از دادگاه مطرح نمایید..

درود
منزل جزو مستثنیات دین است وقابل توقیف نیست

باسلام
با توجه به اظهارات ،خانه جزءمستثنیات دین میباشد قابل توقیف نیست
ماشین که متعلق به برادر است قابل توقیف نیست
لذا با تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط مهریه و شهادت شهود مبنی بر عدم توانایی مالی جهت پرداخت یکجای مهریه در صورت اثبات معسر بودن بصورت اقساط پرداخت خواهید نمود

با سلام
نظر به اینکه مهریه زوجه شما عند الاستطاعه می باشد، باید وضعیت و توانایی مالی شما از سوی دادگاه بررسی گردد. با وصفی که دادید و رقم پایین مهریه می توانید در خواست تقسیط بدهید. خودرو که به نام برادرتان است و ارتباطی ندارد. اما منزل شما جزو مستثنیات دین محسوب می شود و توقیف نمی شود. انشاالله