شوهرم دست بزن دارد،چکار باید بکنم،لطفا راهنمایی بفرمایید.

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۳ #74682834

سلام
من به مدت ۳ ماهه عقد کردم و همسرم دست بزن دارد، حتی در مسافرت دو نفره که رفتیم بشدت منو زد، همچنین دم خونه پدری من آبروریزی کرده و سر و صدا از او شکایت کردم، هم من بخاطر فحاشی و تهمت و دست بزن و هم پدرم بخاطر ابروریزی درخانه اش و پدرم ازش خواست تعهد محضری بده که دیگر دست بزن ندارد و ابروریزی نمیکند، اما همسرم میگوید اگر من تعهد بدم و خود زنی کنی و بگویی من زدم و شکایت کنی چی، و تعهد نمیدهد از شما کمک میخوام ببینم چکاری باید انجام دهم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما بابت همان ضرب و جرح و تهمت و فحاشی می توانید از وی شکایت کنید درصورت تکرار ضرب و جرح و با استناد به رای دادگاه و مطالبه دیه به دفعات می توانید برای طلاق اقدام کنید.( خوف جانی و مالی )

بابت هر کتک کاری ، باید حتما شکایت کنید
یک بار که بازداشت شود ، اصلاح پذیر می شود