ایا واقعا قانون بیمه بیکاری اینگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #74670745

کارشناسان و مسولین واحد بیمه بیکاری سازمان تامین اجتماعی میگویند اگر کارگری یا کارمندی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید تا زمان بازنشستگی مشمول بیمه بیکاری نخواهدشدچون برای یکبار از بیمه بیکاری استفاده کرده و حق دریافت بیمه بیکاری رو به هیچ عنوان ندارد. ایا قانون بیمه بیکاری اینگونه است؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه بیکاری براساس سابقه پرداخت حق بیمه تعیین می شود واگر شما از تمام حق اعطایی خود استفاده نمایید دیگر قابلیت این حق بیمه بیکاری را ندارید.

دوست عزیز باسلام
بر اساس قانون، بیمه بیکاری سقف دارد و این حداکثر براساس سابقه پرداخت حق بیمه شما تعیین می شود. لذا اگر تمام این حق اعطایی را استفاده نمایید بله دیگر قابلیت استفاده مجدد را از دست می دهید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام