درخواست طلاق با یکبار گواهی پزشکی قانونی به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۰۹۸ #74670488

با عرض سلام واحترام
من چندین بار توسط شوهرم مورد ضرب وجرح قرار گرفتم فقط یکبار موفق به گرفتن گواهی پزشکی قانونی شدم و از شوهرم شکایت کردم ایشون محکوم به پرداخت دیه شدن.
آیا من میتونم از شوهرم طلاق بگیرم؟
در صورتی که اون حاضر به طلاق نیست.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل ضرب و جرح عمدی میتواند تقاضای تهیه مسکن مستقل نمایید ولی با یکبار ضرب و جرح عمدی عسر و حرج به سختی اثبات میشود .

در صورتیکه بتوانید ایشان را به ضرب و جرح عمدی محکوم کنید با توجه به شروط ضمن عقد نکاح حق طلاق خواهید داشت.

با سلام
ضرب و جرح در صورتی از مصادیق شرط ضمن عقد نکاح برای تحقق وکالت در طلاق زوجه محسوب است که همراه با سوء رفتار مستمر زوج باشد لذا صرف یکبار طرح شکایت هر چند محکومیتی نیز زوج حاصل کند دلیل استمرار رفتار سو زوج تلقی نمیگردد

سلام
با اثبات عسروحرج می توانید اقدام به تقاضای طلاق نمایید

سلام.طلاق به واسطه عسر و حرج بدهید و با توجه به شرایط شما و ادله قاضی تصمیم گیری خواهد نمود

بسمه تعالی : : فرض سوال شما : از موارد تقاضای طلاق و قبول رسیدگی از طرف دادگاه بر اساس کتک زدن و تهدید و اهانت و ... زمانی قائم به قضاوت خواهد شد که این مقوله همراه شود با خوف جانی و معنوی برای زوجه ،لذا با اثبات اینکه خوف جانی و معنوی سبب عدم تمکین کلی شما با همسرتان شده و ادامه زندگی مقدور نخواهد شد که این پزشک قانونی ادعای شما را برای قاضی استوارتر مینماید . در غیر اینصورت و غیر ازاین مورد هیچگاه صرف کتک زدن زوجه توسط زوج عامل مطلقه نمودن زوجه نخواهد بود ...
و نکته اینکه : ازعنوان کتک زدن با تهدید و اهانت برای دعاوی خانوادگ بهتر بهره میبرید تا عنوان ضرب و جرح

گواهی پزشکی قانونی کفایت نمیکند . ملاک حکم محکومیت شوهر به صرب و جرح عمدی است