روند رسیدگی جرم ارائه کپی مدرک تحصیلی جعل شده چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #74670391

با سلام
بنده در سال ۸۸ نسبت به ارائه کپی مدرک تحصیلی جعل شده به سازمان نظامی که در ان به صورت قرادادی فعالیت داشتم جهت تبدیل عضویت به کارمند رسمی اقدام نموده بودم در سال ۹۸ سازمان فوق پس از طی ده سال به منظور انجام مراحل گزینش و اخذ تاییدیه از دانشگاه اقدام، که مجعول بودن سند احراز گردید و از روند تبدیل عضویت بنده جلوگیری بعمل امد. لازم به ذکر است بدلیل عدم بهره برداری مالی و خسارت به سازمان از سوی دادسرای نظامی قرار منع تعقیب صادر گردید لیکن جدیدا دانشگاه مربوطه اعلام جرم نموده و از بنده شکایت کرده است یاد اوری می شود که کپی مدرک توسط شخصی ناشناس که خود را کارمند دانشگاه معرفی نموده و با اخذ وجهی تحویل بنده داده بود و من هیچگونه دخالتی در اقدام به جعل نداشته ام و همچنین شخصی که از مدرک تحصیلی وی کپی و جعل شده هیچگونه شکایتی نسبت به این مسئله ندارد، لطفا در مورد روند رسیدگی و امکان اثبات جرم از سوی دادگاه راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تغییر در کپی مشمول تعریف اتهام جعل نیست . در چنین مواردی اگر نتوانید فرد ماقبل که مدرک را تهیه نموده معرفی کنید به جزای نقدی محکوم خواهید شد .