یافتن متهم از روی شماره ی تلفنی که به نام خودش نیست اما ازش استفاده میکنه ممکنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۱۲ #74652305

سلام شخصی ازم کلاهبرداری کرد حکم جلبشو دارم شماره هم ازش دارم و میدونم ازش استفاده میکنه اما شماره به اسم خودش نیست و آدرسی هم ازش ندارم چجوری میتونم پیداش کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد .

سلام .می توانید درخواست نقطه زنی دهید اما این بستگی به نظر قاضی دارد

باسلام بستگی به نظر دادگاه دارد.

با سلام بستگی بنظر قاضی اجرای احکام داره

درود نظر دادگاه مهم.می باشد .

با عرض ادب و احترام
بله امکان دارد.
چگونه؟ دادرس پرونده موظف است به استناد مک گوشی، (Mac) ، سیم کارت ماقبل بکار گرفته شده در موبایل فعلی را استعلام مالکیت نماید در صورت همخوانی با متهم پرونده ، دستور نقطه زنی و جلب متهم را بنماید.
لازم بذکر است هر گوشی داری شماره سریال ثابت می باشد که با تعویض سیم کارت تغییر نمی کند و به آن مک گوشی همراه گفته می شود
شما کتبا طی یک لایحه از دادرس پرونده درخواست نمایید.
با تشکر
دکتر حشمدار

سلام بستگی به نظر دادگاه دارد