شکایت از پدر و مادر بخاطر ضربه شدید روحی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۳ #74651084

سلام من پسر ۱۷ ساله ایی هستم بخاطر مشکلات خانوادگی و دعواهای خانوادگی که عادی هم نبوده و بیشترش ساعت ۵ صبح رخ میداده دچار تیک عصبی شدم حالا میخوام بدونم میشه از پدرم شکایت کنم؟بار ها و بارها ساعت پنج صبح بخاطر داد و بیداد ها از خواب پریدم و دچار سردرد های طولانی مشدم الان بخاطر این تیک عصبی حتی نمیتونم یه فیلم رو تماشا کنم چون میترسم که اگه یه صحنه ناراحت کننده داشته باشه من تیک عصبیم شروع بشه مسخره میشم
کلا خیلی به این خاطر مسخره شدم و روابط اجتماعی زیادی رو از دست دادم کلا روحیه ام رو باختم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با مشاور و روانشناس خانواده صحبت کنید
یا با اورژانس اجتماعی تماس گیرید

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳تماس حاصل نمایید.

با سلام و درود . شما میبایست با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس حاصل فرمایید .

سلام با اورژانس به شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

سلام به اورژانس اجتماعی تماس حاصل نمایید موفق باشید

سلام متاسفانه امکان شکایت موثری در این خصوص وجود ندارد
پیشنهاد میکنم برای رفع مشکل ایجاد شده به روانشناس مراجعه کنید
مضافا در صورتی که همچنان دعاوی و مشکلات خانوادگی جاری می باشد نسبت به انها میتوانید اقدام به شکایت کنید