آیا میتوانم درخواست مجازات جایگزین حبس در اجرای احکام، نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۳ #74641103

با سلام
اینجانب در یک حکم بسیار ناعادلانه در دادگاه تجدید نظر محکوم به چهار ماه حبس بخاطر تهدید و شش ماه حبس بخاطر تخریب شده ام که از اجرای احکام اجراییه صادر شده که برای تحمل شش ماه حبس خود را معرفی کنم.
آیا من با وجود اینکه حکم قطعی صادر شده و مهلت اعتراض هم گذشته میتوانم در اجرای احکام درخواست مجازات جایگزین حبس نمایم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات جایگزین حبس از اختیارات قاضی دادگاه است و شما میتوانید در صورت کسب رضاییت شاکی اقدام به درخواست تخفیف از دادگاه نمایید یکی از موارد تخفیف مجازات تبدیل به جایگزین حبس با نظر خود قاضی میباشد

خیر متاسفانه
تنها قاضی می تواند به مجازات های جایگزین حبس رای بدهد

سلام خیر . مگر این که رضایت شاکی را جلب نمایید .