همسرم درخواست تامین خواسته داده اگر اموالم انتقال دهم جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۵ #74628919

سلام برای من چند روز قبل ابلاغیه تامین خواسته اومده است خواستم بدونم یعنی حسابم مسدود می شود؟و اینکه حالا که این ابلاغیه بدسم رسیده نمیتونم انتقال مال انجام بدم و اگر بدم چی می شود؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال ما بعد از حکم قطعیت فرار دین محسوب میشه ولی رویه دادگاهها باهم متفاوت است

در صورت پذیرش تامین خواسته اموال توقیف، و حساب ها مسدود خواهد شد.
طبق رای وحدت رویه تنها بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت معاملات صورت گرفته فرار از دین محسوب می شود
و تامین خواسته رای قطعی مبنی بر محکومیت شما محسوب نمی شود

با سلام
تامین خواسته برای توقیف اموال است و چنانچه خوهان درخواست توقیف حساب بانکی شما را نیز داشته باشد حسابتان توقیف خواهد شد در خصوص انتقال اموال نیز تا زمانی که حکم قطعی محکومیت شما صادر نشده است می توانید اموالتان را انتقال دهید منوط به اینکه اموال توقیف نشده باشد ولیکن انتقال بعد از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب می شود.