آیا دو قولنامه در یک برگ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۴۲ #74612366

سلام وقت بخیر
باشرایط زیر
یک طرف برگه قولنامه متور سیکلت است با اثر انگشت وامضا ولی طرف دیگه برگه قولنامه زمین است بدون امضا واثر انگشت.آیا این اثر انگشت برای طرف دیگه کاغذ هم اعتبار دارد؟اشان فوت کرده ولی بچه هاش می خوان شکایت کنن.
خیلی ممنون می شم جواب بدین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر هر دو مال مورد معامله در قولنامه مرتبط به هم باشد یعنی با هم معامله شده باشند امضای یک طرف قولنامه به طرف دیگر نیز معتبر خواهدبود و گرنه دو معامله جداگانه محسوب گردیده و آن قسمت از قولنامه که به امضاء رسیده معتبر و آن بخش که امضاء نشده به هیچ وجه اثر قانونی نخواهد داشت

قرارداد بدون امضا اعتبار ندارد

باسلام درصورتی که هردومتن قرارداد باهم ربطی ندارندقراردادی که امضا ندارد اعتباری نخواهد داشت.

سلام هر عقد و قراردادی با امضا و اثر انگشت طرفین دارای اعتبار میباشد بنابراین برگه ای که امضا ندارد فاقد اثر میباشد

با سلام..
با توجه به توضیحات شما.. بنظر می رسد گه موضوع دو قرارداد جدا جدا بوده و مستقل از یکدیگر هستند..
در اینصورت متن قولنامه ای دارای ارزش و اعتبار قانونی است که امضاء و انگشت دارد. و متن قولنامه بدون امضا و اثر انگشت، فاقد اعتبار لازم می باشد..
موفق باشید..

با سلام در صورتی که دو طرف سند یک قرارداد واحد تلقی شود امضا برای هر دو موضوع معتبر خواهد بود اما در صورتی که معاملات مجزا از هم باشد که در مانحن فیه چنین به نظر میرسد معامله ای که امضا ها در ذیل ان درج شده است معتبر است و طرف دیگر فاقد آثار قانونی میباشد.

چنانچه دو قرارداد از یکدیگر مستقل باشند و بدون امضا معتبر نخواهد بود