عقدنامه چطور باطل شود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۳۷ #74595522

آیا سیقه نامه با پاره کردن باطل میشود؟؟بدون رفتن به محضر فسخ میشود؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ نکاح تنها در مورد ازدواج دائم مطرح می شود و نه ازدواج موقت از این رو بحث فسخ نکاح منتفی است . درباره قسمت اول سوال شما نیز صیغه یا عقد موقت تنها با انقضای مدت یا بذل و بخشیدن مدت از سمت مرد خاتمه پیدا می کند.

با سلام با بذل مدت یا اتمام مدت تمام می شود

نیازی ب پاره کردن صیغه نامه نیست بذل مدت از جانب زوج و یا انقضای مدت صیغه نامه منجر ب ابطال و بی اثر بودن آن می‌گردد،اگر ثبت محضری نشده نیازی ب پیگیری از محضر نیست بطور کلی با تحقق شرایط فوق رابطه زوجیت پایان میابد

سلام
با بذل مدت یا اتمام مدت تمام می شود

عقدموقت با بذل مدت از طرف زوج ویاانقضای مدت به پایان میرسد ونیاز به فسخ ندارد

با سلام صیغه را زوج می تواند با بذل مدت صیغه ببخشد ونیاز به محضر ندارد

صیغه با بذل مدت توسط زوج به پایان میرسد