حضانت دختر ۸ ساله با چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۷۹ #74587734

سلام من میخوام حضانت دائم دخترم که ۸ سالش هست رو از پدرش, که اعتیاد داره بگیرم. تا الان یک سال و نیم هیچ نفقه ای بابت دخترم نداده و وضعیت مناسبی نداره چه خودش چه خانواده
البته وکیل گرفته بودم قرار بود حضانت درگقابل مهریه ی من باشه ولی متاسفانه فقط پول و گرفت ومن اعتماد کردم برگه رو نخوندم طلاق توافقی ثبت کرده ب د مهریه درگقابل طلاق ووقتی بهش گفتم گفت پول واریز کنی خیلی سریع برات سلب حضانت گیگیرم یعنی کار منو زیادتر کرد الان باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام دخترتان بعد از۹سالگی خودش تصمیم میگیرد باچه کسی زندگی کند علی ایحال برای مدت یکسال باقیمانده میتوانید با اثبات اعتیاد وشرایط نامناسب پدر حضانت بگیرید

سلام دوست عزیز، اعتیاد یکی از موارد سلب حضانت است.

سلام دختردرسن ۹سالگی ازحضانت خارج میشود وحق انتخاب دارد. سلب حضانت دائم میتواند ازطریق اثبات اعتیاد وعدم پرداخت نفقه اثبات گردد.

اعتیاد پدر می تواند عدم صلاحیت ایشان را اثبات نماید و مصلحت طفل ایجاب می کند که با مادر زندگی نماید

سلام
در صورت اثبات اعتیاد مخرب و شدید ایشان میتوانید از ایشان صلب حضانت کنید

باسلام،شما میتوانید با توجه به عدم صلاحیت زوج وسوء رفتار وی حضانت فرزند خود را مطالبه نمایید ضمن اینکه اگر قصد متارکه وطلاق توافقی ندارید قابلیت وحق استرداد تا قبل از ختم دادرسی برای شما وجود دارد

باسلام
میتوانید دا دخواست طلاق توافقی را استردادنمایید واگر اثبات نمایید اعتیاد را میتوانید سلب صلاحیت اخذ کنید