کلاهبرداری با فیش حقوقی امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۸۷ #74559597

سلام،
من فیش حقوقی خودمو بچه هامو دست یه نظامی دادم که برام وام بگیره البته کپی دادم الان میترسم نکنه با همون فیشهای حقوقی یه موقع کلاهبرداری کنه خیلی میترسم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ،با توجه به این که مدرکی از شما در اختیار ایشان میباشد لذا امکان کلاهبرداری نیز وجود دارد.

با سلام ووقت بخیر
طبق ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس
هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت‌ها یا تجارتخانه‌ها یا کارخانه‌ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی ‌فریب دهد یا به امور غیرواقع امیدوار کند یا از حوادث و پیشامدهای غیرواقع بترساند یا اسم یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل ‌مذکور یا وسایل تقلبی دیگر، وجوه یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصاحساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد، ‌کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد مال به صاحبش، به حبس از یک تا هفت سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم‌ می‌شود. برای تحقق جرم کلاهبرداری، توسل به وسایل متقلبانه برای فریب مالباخته ضرورت دارد و به عبارت دیگر کلاهبردار باید مرتکب مانورمتقلبانه شود. کلاهبرداری به معنای بردن مال دیگری از طریق توسل توام با سوء نیت به وسایل یا عملیات متقلبانه است.که باید این مورد ثابت شود .