شرایط مادر برای داشتن حضانت فرزندان چه می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #74553286

باسلام واحترام وخداقوت خدمت شما وکلای محترم
درمورد اینکه ایا اگر حق طلاق زوجه به علت عسر و حرج تایید گردد مادر چه شرایطی داشته باشه که حضانت دو دخترش با او باشد ایا به مصلحت فرزندان توجه میشود.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بر شما متاسفانه در قانون کشور ما حضانت بچه تا هفت سالگی با مادر است پس از اون با پدرمیباشد در صورتی اگر قانون گذار ما اصل را بر حضانت مادرقرار میداد مغایرتی باشرع نداشت وبا اقتضائات جامعه مادر عصر فعلی منطبق بود واین که حضانت بعد از هفت سالگی با پدراست در گذشته غالبا زنها خانه دار بوده وممردر آمدی هم‌ نداشته اند و به تنهایی هم نمی‌توانست فرزند را بدرستی تربیت کند و متاثرازجامعه مردسالار حق حضانت با پدر بوده است بنابراین بعضی از قضات مصلحت زن یا مادر را درنظر می‌گیرند و بعضی نص قانونی که این تکلیف را بعداز هفت سالگی به پدر احاله نموده را در نظر خواهند گرفت مالٱ درصورتی مرد صلاحیت اخلاقی مانند اعتیاد. ویا جنون وووو داشته باشد حضانت بمادر خواهد رسید همچنین اگر پدر فوت کند مادر حضانت صفار را عهده دار است

اصل بر صلاحیت مادر در حضانت‌از فرزندان هست . مگر مواردی که باعث سلب حضانت مادر گردد مثلا اعتیاد زیان آور مادر به الکل ، مواد مخدر

باسلام
حضانت طفل تا اتمام ۷ سالگی با مادر است و بعد آن با پدر.
مگر اینکه عدم صلاحیت مادر یا پدر برای دادگاه اثبات گردد

حضانت فرزند صرف نظر از جنسیت تا ۷ سالگی با مادر است بعد از آن با پدر است و در صورت اختلاف تصمیم با دادگاه است

با سلام. حضانت فرزند در هر صورت تا ۷سالگی با مادر می باشدو بعد از این سن اگر مادر درخواست حضانت کند دادگاه با توجه به شرایط پدر و مادر و مصلحت طفل تصمیم گیری می‌کند.