اگر میتواند شکایت کند آیا همان مدارک قبلی و رای پایانی دادگاه تجدید نظر را باید ارائه دهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۳ #74541707

باسلام و عرض ادب.

شخصی از بنده بابت پولی که برای وی در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده بودم شکایت کرد ولی درنهایت با توجه به مدارک و مستنداتی که بنده داشتم هم در شورای حل اختلاف و هم در دادگاه تجدید نظر رای پرونده به نفع من صادر شد و شخص مذکور محکوم گردید.
سوال: آیا آن شخص میتواند از طریق وکیل مجددا و به بهانه های دیگر از بنده شکایت کند یا خیر؟؟
با تشکر از پاسخ دهی شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
با عناوین دیگر بله می تواند

باسلام
بله تحت شرایطی امکان دارد

سلام تحت شرایطی امکان پذیر است

با سلام
اگر دوباره دقیقا بر همین موضوع اقامه دعوی نماید میتوانید از اعتبار امر مختومه استفاده نمایید

بستگی به شکایتی که مطرح می شود و ادله استنادی ایشان دارد.

با سلام بستگی به نوع رای و موضوع دعوا دارد

تحت شرایطی امکان پذیر است