تهدید و آبرو ریزی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۹۳ #74540323

مارو تهدید می‌کنه که اگر این مقدار پول ندین آبروتون میبرم و از طریق مجازی به همه فامیل و آشنا پیام داده برای پلیس فتا میخواین اقدام کنین بعد از اقدام سریع دستگیر میشه؟؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بایستی شکواییه مبنی بر تهدید و انتشار تصاویر خصوصی علیه ایشان تنظیم و به دادسرا ارسال نمایید.

شکایت کیفری تحت عنوان تهدید و فحاشی و هتک حیثیت مطرح کنید.

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به طرح شکایت تهدید اقدام نمایید.

تحت عنوان مجرمانه اخاذی قابل پیگرد است البته اظعار نظر دقیق مستلزم بررسی بیشتر موضوع است

بااحترام
شما باید از طریق پلیس فتا اقدام نمایید در صورت امکان دستگیر خواهد شد

سلام حسب مورد مجازات حبس و جزای نقدی دارد

از ایشان میتوان به اتهام اخاذی شکایت کرد از طریق دفاتر خدمات با ارایه پرینت پیامکها اقدام نمایید اگر دادسرا لازم بداند دستور قضایی مبنی بر تایید پیامکها از طرف پلیس فتا صادر میکند