آیا اعتراض زدن در مقدار پیش قسط پرداختی،در این تقسیط شش ماه یک سکه تاثیرگذار میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۸ #74520223

با سلام

برادر من با حقوق یک میلیون و هفتصد که مبلغ سیصد هزار تومانش هم برای بیمه میره، محکوم به پرداخت ۴ سکه به عنوان پیش قسط و هر شش ماهی یک سکه شده، که عملا انگار هفتصد و پنجاه تومان از حقوق هر ماهش را در برمیگیره.

آیا اعتراض زدن در مقدار پیش قسط پرداختی و همینطور در این تقسیط شش ماه یک سکه تاثیرگذار میباشد؟

ما هر چه مطالعه کردیم و پرسیدیم میگفتند یک چهارم حقوق هر ماه خواهد بود اما الان نصف حقوق هر ماهش شده.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی دادخواست تعدیل تقسیط بدهید و دلایل خود را ذکر نمایید .

اگر دادخواست تعدیل ( کاهش) اقساط مهریه را قبلا نداده . این کاررا انجام‌دهد

با سلام واحترام
باید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

با سلام
میتوانیداعتراض نمایید که باتوجه به حقوق دریافتی در میزان اقساط تجدیدنظرخواهی کنند

شما میتوانید دادخواست تعدیل تقسیط مطرح و دلایل اعتراضی خود را بیان کنید ممکن است تعدیل شود.

دادخواست تعدیل اقساط بدهید امکان تعدیل است

در صورت اعتراض و ارائه دلایل و مستندات مبنی بر عدم کفایت دارایی شخص خواهان اعسار ممکن است تعداد پیش قسط و اقساط ماهیانه تغییر کند