چگونه میتوانیم در آینده تا تعیین قدرالسهم وی درصورت لزوم ارجاع امر کارشناسی مانع از اجرای حکم خلع ید نسبت به تمامی اراضی وراث شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۳۳ #74502806

باسلام خدمت کارشناسان گرامی؛ حدودا از سه سال پیش احدی از پسرعمه هایم ضمن ترغیب و تحریک سه تن از خواهراش بطرفیت بنده و بقیه دایی و پسردایی ها مبادرت به طرح دعوی حقوقی به خواسته خلع ید مشاعی سهم آب و اراضی موروثی ماترک مرحومه مادرشان که از قبل و تا اکنون تحت تصرف و بهره برداری پدرانمان و سپس اینجانبان میباشد مینمایند. و ضمن دادرسی و جلسات رسیدگی در دادگاه نهایتا حکم به محکومیت اینجانبان صادر شد. و پرونده طی ارائه لایحه اعتراضی از ناحیه بنده و بقیه وراث جهت رسیدگی به شعبه تجدیدنظر استان ارجاع گردید. پس از دو جلسه ابلاغ حضوری طرفین در شعبه تجدیدنظر بحث صلح و سازش مطرح گردید. که متعاقبا منجر به صدور گزارش اصلاحی و الزام به تنظیم توافقنامه و صلح در شعبه بدوی گردیدیم. و اینجانبان بنا بدلایل گرفتاریهای شغلی در موعد مقرر نسبت به حضور بابت تنظیم صورتجلسه فوق حاضر نشدیم و دادگاه تجدیدنظر نیز دادنامه شعبه بدوی دایر برخلع ید مشاعی سهم الترکه ما در خواهانها را از آب و اراضی بنده و سایرین تایید می نماید. و حال اخیرا و صرف نظر از تائید حکم مذکور سه تن از خواهانهای پرونده که دختر عمه ها می باشند طی تنطیم هرکدام یک فقره توافق نامه عادی با اخذ اثر انگشت در قبال دریافت مبلغی از اینجانبان از دعوی مزبور و همچنین ادعا و مطالبه سهم الارث در آینده قطعا صرف نطر نموده اند. حال با توجه به عدم حضور انجانبان در گذشته نسبت به تنظیم صلح نامه و سازش طرفین در دادگاه در وقت مقرر، که منجر به تائید حکم خلع ید سهم الارث خواهانها گردیده و سه تن از خواهانها (دختران عمه) بعد از تائید حکم بصورت عادی اخیرا با اینجانبان در قبال دریافت وجه مصالحه و سازش کرده اند.
آیا درآینده توافقنامه مزبور از ناحیه سه تن از خواهانها مانع از اجرای حکم خلع ید مشاعی از اراضی اینجانبان که ورثه متعدد میباشد، صرفا به درخواست تنها احدی از فرزندان عمه ام در پرونده باقی هست میشود.؟ چگونه میتوانیم در آینده تا تعیین قدرالسهم وی درصورت لزوم ارجاع امر کارشناسی مانع از اجرای حکم خلع ید نسبت به تمامی اراضی وراث شد. باتشکر

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق تراضی تمامی شرکا امکان پذیر می باشد.

با توافق همه شرکا میسر است

درود
حتی یک مالک مشاعی هم می تواند حکم را اجرا کند.

با درود توافق می‌بایست با اذن همه مالکین مال مشاع باشد.

باسلام
میتوانیدبین خودتقسیم نامه تنظیم نموده وسپس آن تقسیم نامه را دردفتراسنادرسمی تبدیل به سندرسمی نمایید

درود
درصورتی که خواهان متعدد باشن همه انها باید از دعوای خود صرفنظر نمایند اگر که حتی احدی از شرکا رضایت خودرا اعلام ننمایید دعوی به قوت خود باقی است

توافق بر سر اموال مشاعی به اتفاق نظر کلیه شرکا ممکن است.