برای مورد معامله و موضوع معامله چه عناوینی را می توان لحاظ کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۸ #74496938

با سلام

قرارداد مشارکت در ساختی تنظیم کردیم در حالی که سازنده، اسکلت و سربندی آماده را به عنوان مورد معامله و بدون انتقال مالکیت مورد معامله(زمین، اسکلت و سربندی موجود) و صرفا تحت قرارداد تنظیمی تحویل گرفته تا در مدت مشخص بسازد و تحویل دهد، از طرفی مالک هم با سپردن چک نزد مشاور املاک، به میزان ارزش مورد معامله، ملزم به انجام کارهای اداری از جمله اخذ پایان کار، اخذ صورت مجلس تفکیکی، انتقال مالکیت بعد از ساخت و پرداخت هزینه های مرتبط شده میباشد.

برای مورد معامله و موضوع معامله چه عبارت یا عنوانی می توان لحاظ کرد؟

ذکر چه مواردی برای تحکیم این قرارداد لازم است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتواند بعنوان جعاله تلقی گردد ولی بهتر است انرا در قالی=ب ماده قانون مدنی لحاظ کنید تا مشمول محدویتهای عقود معین نگردد

با سلام ووقت بخیر
عنوان این مورد صرفا قرارداد مشارکت درساخت می باشد . ضمانت اجرای این موارد مانند : وجه التزام یا چک و یا خسارت بابت عدم انجام تعهد می باشد .

این قرارداد چیزی جز قرارداد اجاره اشخاص نیست
در واقع شما با پرداخت مبلغی معین و یا دادن میزان معینی از ملک ساخته شده آن شخص را اجیر خود برای ساخت آپارتمان کرده اید

مضاف بر این که می توان قرارداد را در قالب جعاله خاص نیز آورد که در واقع شما با پرداخت حق الجعل معین به عنوان جاعل به عامل ، عملی را درخواست کرده اید
ذکر چه مواردی برای تحکیم این قرارداد لازم است؟

لازم است تمامی موارد از جمله میزان حق الزحمه
نحوه فعالیت
زمان دقیق پایان کار
و هر چیزی که برای شما از اهمیت دار د دقیقا در قرارداد ذکر شود
والا به اختلاف منجر خواهد شد
موفق باشید