چک برگشت بخورد، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #74459365

بنده به خاطر عمل مادرم مجبور شدم چک بدم وسیله بردارم بعد نقد کنم پول عمل رو جور کنم الان وقت چکام رسیده برگه بخوره سریع میان میبرن زندان یا وقتی میدن

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، خیر به سرعتی که شما نگران هستید اتفاق نخواهد افتاد

با سلام
به این راحتی حکم جلب اخذ نمیشود
پس از شکایت ایشان،جلسه دادرسی تشکیل میشود و شما میتوانید اعتراض دهید و پس از قطعی شدن حکم تقاضای اعسار نمایید

اگر جنبه کیفری چک محرز باشد سریعتر به حبس کشیده می شود وگرنه جنبه حقوقی بیش از یک سال زمان لازم دارد

درودبرشما
خیر اول برای شما اجراییه صادرواعلام خواهدشدکه میتوانید دادخواست اعسار طرح کنید.

سلام و درود
حدود شش ماه تا یکسال طول میکشد تا بتوانند حکم جلب بگیرند، میتونید ثبت نام ثنا اگر نکرده اید انجام بدهید و در پرونده اعلام کنید تا شماره کدملی شما در پرونده ثبت شود و اطلاع رسانی پیامکی شود که غافل از جریان پرونده نمانید، ادعای اعسارهمی میتونید بکنید و قسطی بدهید اگر دادگاه بپذیرد که انشاالله میپذیرد.
موفق باشید.

خیر به این سرعت برای شما اتفاقی نمی افتد
ابتدا جلسه رسیدگی مشخص می شود و بعد از محکومیت شما میتوانید اعتراض بزنید تا قطعیت حکم به تعویق بیفتد و در نهایت بعد از قطعیت حکم درخواست اعسار(تقسیط) بدهید و به صورت اقساط مبلغ چک را پرداخت کنید