ایا تو تجدید نظر هم رد میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۰۵ #74453704

سلام خسته نباشید ازیکی طلب دارم سفته شو گزاشتم اجرا محکوم بع پرداخته ولی اعسار زده هیچی هم بنام نداره توجلسه اعسار رای به شهادت احساسی شهود دادن ورد کردن اعسار رو ایا توتجدید نظر هم رد
میشه؟درضمن این اقا چند روز به جلسه دادگاه شهود راعوض کرده بودن وشهود جدید اورده بودن که رد شد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست.

با درود.بنابه اظهارات شما و شرایط پرونده احتمال قوی بر تایید رای بدوی در تجدید نظر وجود دارد

با سلام
احتمال تایید شدن رای بدوی زیاد است و لی کامل و قاطع قابل پیشبینی نیست.

بادرودوسلام غیر قابل پیش بینی می باشد.

با سلام
رای همه دادگاه رو رو نمیشه پیش بینی قطعی کرد چون مواردی دیگری هم برای رد دعوا وجود داره که مبحث حقوقی هستش اما با توجه به اظهارات شما و رای بدوی دادگاه تجدید نظر احتمال زیاد رای بدوی رو تایید می کنه

سلام ودرود
احتمال رد شدن در تجدید نظر وجود دارد

سلام اظهارنظر در این مورد قطعی و قابل پیش بینی نیست ولی با توجه به تغیر شهود و رای بدوی احتمال زیاد همین رای در تجدیدنظر تایید می گردد