این پیامک در رابطه با پرونده چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۱ #74416570

چندی قبل طی اختلافاتی که با شریک خود داشتم ایشان از من شکایت و طی حدود ۳ ماه رفت امد قرار ابلاغیه برای من صادر شد که قرار نهایی صادر شد که طلق رونوشت بنده تبرعه شدم و متشاکی مدرکی بر علیه من نداشته و منع تعقیب برای من صادر شد منتها امروز پیامی دریافت کردم به شرح زیر
آقای __________________ پرونده شما به شماره ______-
و شماره بایگانی
به شعبه۱۰۷۷ کیفری دو - م مدرس - تهران ارجاع شد
به چه معنی است این پیامک

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات شما ، به دلیل عدم مدارک شما حکم برائت گرفته اید
اگر پرونده به دادگاه کیفری دو ارسال شده یا متشاکی اعتراضی بر حکم داشته یا خطای ثبت بوده لذا بهتر است از طریق شعبه حضورا کسب اطلاع نمایید

سلام
نظر به اینکه طرف شما بر اساس قانون آیین دادرسی کیفری به مدت ۱۰ روز از زمان ابلاغ قرار نهایی فرصت اعتراض به قرار را دارد و در صورت اعتراض در این زمان پرونده در یکی از شعب دادگاه کیفری مجدد مورد برسی قرار میگرد !

به شعبه مربوطه مراجعه کنید ، احتمال اشتباه سامانه ثنا زیاد هست

حضورا به شعبه مراجعه نمایید .

سلام
به شعبه مربوطه مراجعه ممایید احتمالا اشتباهاتی در سامان ثنا رخ میدهد