آیا فروشنده بدون داشتن حق فسخ، میتواند اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۰۶ #74415028

آیا فروشنده بدون اینکه حق فسخ در معامله داشته باشد میتواند معامله را فسخ نماید؟
فقط ۲۶ میلیون تومان از ۱۱۶ میلیون تومان وجه پرداخت نشده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی تواند معامله را فسخ کند مگر اینکه به یکی از خیارات قانونی استناد کند .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر در قرارداد حق فسخ ککتوب شده باشد می توانید در صورت متعهد نبودن به مفاد قرارداد فسخ نمایید. که در قراردادشما ذکر نشده است .

خیر ولی بایستی مدارکتان بررسی شود .

باسلام
این موضوع بستگی به شرایط قید شده در قرارداد دارد.اگر حق فسخ قید نشده باشد نمیتوان آنرا فسخ کرد جز با توافق طرفین

سلام
موضوع بستگی به مندرجات قرارداد شما دارد
اگر حق فسخ در این خصوص برای ایشان شرط شده باشد امکان فسخ معامله را دارند

خیر نمی تواند معامله را فسخ کند مگر اینکه به یکی از خیارات قانونی استناد کند و آن را اثبات کند که بتواند معامله را فسخ کند.

سلام
منظور شما شاید از حق فسخ اینست که خیار شرط ندارد، یعنی پیش بینی نشده است که اگر خواست در مدت مشخصی فسخ کند یا اینکه منظور اینست که کلیه خیارات ساقط شده است در این فرض نیز برخی از خیارات قابل اسقاط نیستند و ممکن است بتواند راهی برای فسخ پیدا کند ولی در حالت کلی اصل بر اینست که معامله الزام آور است و ایشان تنها می توانند الزام به تادیه نمایند.