شهردادی حق دریافت عوارض تفکیک برای زمین زیر 500 متر را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱,۹۹۵ #74415

سلام
زمینی خریداری کرده ام که داری سند دستی میباشد و مساحت ان 300 متر است.
این زمین دارای حصار است و از شرق و غرب و شمال همسایه دارد.
برای دریافت پروانه به شهرداری مراجعه کردم که به من گفتند اگر سند بگیری حق تفکیک نباید بدی اداره ثبت هم میگوید باسد مقداری از زمین را بسازی تا سند برایتان صادر شود.
حال با توجه به قانون اصلاح ماده 101 شهرداری حق دارد از زمین من که مساحت زیر 500 متر دارد و سندش دستیست حق تفکیک دریافت کند؟
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهرداری حق گرفتن هزینه تفکیک برای زمین های زیر ۵۰۰ متر نخواهد داشت

با سلام
خیر در متراژ های زیر ۵۰۰ متر شهرداری حق اخذ حق تفکیک را نخواهد داشت

خیر . در اراضی بالای پانصد متر مربع که دارای سند شش دانگ است شهرداری می تواند برای امور تعیین شده در قانون شهرداری ها تا سقف بیست و پنج درصد از مالک دریافت نماید.