آیا امکان ابطال سند، بعد از فوت وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹۲ #74411691

سلام وقت بخیر
اگر کسی قبل از فوت خود برای ملکی وکالت فروش به شخصی بدهد و بعد از آن فوت کند و شخص مذکور بعد از فوت وی اقدام به انتقال سند به نام خود کند با توجه به اینکه وکالت بعد از فوت باطل است.
آیا میتوان دادخواست ابطال سند داد و چقدر احتمال ابطال سند هست؟
فرد فوتی چهار ورثه دارد و هیچکدام راضی به انتقال سند نبودند.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما می توانید دادخواست ابطال سند را در دادگاه مطرح کنید.

سلام بله . قطعا سند باطل می شود و این کار جنبه کیفری هم دارد .

با سلام همانطور که فرمودید وکالت بعد از فوت باطل می شود چون عقدی جایز است

اما این را نفرمودید که ایشان غیر از وکالت نامه آیا مبایعنامه هم داشته است یا نه؟
چون در این صورت به استناد آن مبایعنامه می توانسته است اقدام کند
موفق باشید

با احترام مقتضی است دادخواست ابطال سند انتقال موخر بر فوت به دادگاه حقوقی تسلیم شود.

سلام
طرح دعوای ابطال سند بعلت بی اعتباری وکالتنامه بلامانع است،