حق طلاق چطور دریافت شود؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۵۷۲ #74399943

برای گرفتن حق طلاق باید از کدام مرکز اقدام کرد؟
..

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر اسناد رسمی میتوانید وکالت در طلاق بگیرید بدوا با زوج در خصوص همه شرایط توافق کنید

با سلام
به همراه زوج به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید.

سلام.حق طلاق مختص حقوق زوج است ..

با سلام واحترام برای دریافت وکالت در اعمال حق طلاق با زووج به دفتر خانه مراجعه نموده و تقاضای تنظیم وکالت نامه را بنمایید موفق و پیروز باشید

با مراجعه ب دفاتر اسناد رسمی و تنظیم سند رسمی مبنی بر اعطای وکالت در طلاق از جانب زوج ب زوجه،توافقات را میتوانید مکتوب نمایید

با درود وکالت در اعمال حق طلاق را با توافق زوج از طریق دفاتر اسناد رسمی دریافت دارید

حق طلاق مختص حقوق زوج است ...