تغییر نام در شناسنامه امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۶ #74398128

سلام پسر من در شناسنامه سید محمد حسین موسوی جعفری است اسم وفامیل او هر دو مرکب است ایا امکانش هست که بجای محمد حسین فقط حسین نامش رو تغییر بدم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق ثبت احوال اقدام نمایید.

درود بر شما بله امکانش هست و از طریق اداره ثبت اقدام کنید چنانچه مورد قبول واقع نشد از طریق دادگاه باید دادخواست بدهید

سلام از طریق ثبت احوال اقدام فرمایید اگر افاقه نکرد از طریق دادگاه مطرح نمایید

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

با سلام
ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و در صورت عدم موافقت به دادگاه .

ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت احوال ارایه دهید، در صورت عدم پذیرش دادخواست تغییر نام جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید

با سلام، بله امکان تغییر نام وجود دارد