آیا در برگه برام سوء پیشینه ثبت میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۶ #74391406

با سلام
برای پیش پرداخت مهریه ۱۷ روز زندانی بودم در اوین
پلاک انداختند گردنم و انگشت نگاری کردند
برای محل کارم گواهی عدم سوء پیشینه میخوان
کاربر پلیس + ۱۰ گفته میاد و باید بری آگاهی و دادسرا تا رفع اثر بشه!!!!! آیا چنین چیزی صحت داره؟ قانونه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مظالبه مهریه سو سابقه محسوب نمیشود

سلام
موضوع جنبه مالی و حقوقی داشته لذا سابقه کیفری نخواهد شد

سلام بابت مهریه سو پیشینه محسوب نمی گردد

چون مطالبه مهریه جنبه کیفری ندارد سوء سابقه محسوب نمی‌شود.

باسلام
سابقه بازداشت یا زندان بودن با سابقه محکومیت موثر کیفری دو مقوله جدا از هم هستند .مسلما هر شخصی زندانی یا بازداشت شود سابقه او ثبت می شود ولی یک سری مجازاتها هستند که درصورت محکومیت شخص به انها محکوم علیه را از یک سری حقوق اجتماعی مثل استخدام وداوطلب شدن در انتخابات و.....درمدت زمانی خاص محروم می کنند.
سابقه زندان شما مشکلی در روند استخدام شما نخواهد داشت .