شکایت بابت یک قطعه باغ امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۰ #74381316

سلام، پدر من قبل از انقلاب با یکی از خان های روستامون قرداد نوشته بود که ده سال از باغ ایشان نگهداری بکنه بعد انقلاب و فرار عوامل شاه باغ دست پدرم موند
ولی مردم حق ابه باغ رو قطع کردن و ما با حق ابه باغ خودمون باغ رو ابیاری کردیم وطبق قرارداد بعد ده سال درخت های باغ برای باغبون بود و ما بعد از بیست سال که باغ دست ما بود نسبت به فروش درختا اقدام کردیم
تا الان دختر خان دو دفعه شکایت کرده بود ولی هیچ حکمی صادر نشده بود
الان دوباره شکایت کرده و پرونده دست شورای حل اختلافه و درخواست تخلیه و جبران خسارت کرده
ایا با توجه به اینکه از افراد حکومت قبلی بودن میتونه باغ رو پس بگیره؟
و اگر حکم علیه ما باشه با توجه به اینکه قبلا هم شکایت کرده بود و ما اقدام به تخلیه نکردیم، میتونه طلب جبران خسارت کنه؟
قانون گذر زمان به این مسئله ربطی پیدا نمیکنه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق مالکیت ایشان با تغییر حکومت از بین نخواهد رفت .بستگی به قرارداد شما دارد

بادرودوسلام طبق مفادقراردادحق خودرا مطالبه نمایید.

با سلام، در صورت ارایه مدارک لازم دعوای ایشان منتج به نتیجه می‌شود لیکن درختان کاشته شده توسط شما از آن شما می باشد و همچنین اگر در قرارداد اولیه جهت نگهداری از باغ مبلغی درج شده بود میتوانید مطالبه نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر از مدارک و مستندات را به رویت متخصص مجرب برسانید .

درود بر شما
اگردلایل محکمه پسندی راین بله

سلام موضوع منوط به بررسی اوراق و مستندات شما می باشد بهتز است اقدام به رزرو مشاوره نمایید

سلام
حق مالکیت اشخاص باتغییرحکومت که ازبین نمی رود!شمامطابق مفادقراردادمیتوانیدحق خودرامطالبه کنید