با توجه به رای های قطعی که من از دادگاه تجدید نظر مبنی بر معسر نبودن وی دارم چگونه میتوانم جلوی بندباز متهم را بگیرم تا بتوانم به حقم برسم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۲۲ #74368608

با سلام
بنده از شخصی طلب سنگینی دارم
از آنجا که متهم اعسارهای فراوانی داده؛اعسارهای وی را با مدارک و شواهد کافی رد کرده ام.وی هم اکنون در زندان است اما قاضی زندان می خواهد به وی بند باز بدهد و وثیقه ازش بگیرد.

ممنون میشم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد

سلام قاضی در این مورد باتوجه به شرایط متهم وطبق قانون می تواند عمل کنداخذ وثیقه از وی نیز درجهت عدم پایمال حقوق شما می باشدکه درصورت فرارویاموارد دیگر میتوانید وثیقه راضبط کنید

سلام .موافقت قاضی دراین موارد ملاک است.

این موضوع به نظر قاضی بستگی دارد.

با سلام،این امتیازات با نظر قاضی داده میشود و منعی برایش نییت.

با سلام مورد ذکر شده طبق تشخیش مقام قضایی می باشد و منع قانونی ندارد

دادن چنین امتیازاتی بسته به نظر قاضی دادگاه است و مانعی وجود ندارد .