نتیجه شکایت کلاهبرداری چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۳۷۹ #74354502

سلام.وقتتون بخیر
شکایت کلاهبرداری کردم. بعد سه سال طرف محکوم شد.ولی دادگاه رو نیامد!! قاضی دادگاه کیفری براش یک سال زندان تعزیری و پس دادن مبلغ رو حکم صادر کرد .. ولی رای غیابی بود .. پرونده رفت دیوان عالی .. حدود دو ماه هم دیوان عالی بود گفتن طرف حق اعتراض داره.. الان ابلاغیه بوده برام که متنش اینه ..
در خصوص واخواهی شما به طرفیت ....نسبت به دادنامه در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی به شعبه مراجعه کنید..
یعنی چی ؟ ینی روندش بکجا رسیده بالاخره .. در ضمن حکم جلبشو هم بهم دادن .. الان چی میشه ؟ دو تا کفیل هم ازش گرفتن که اونام معلوم نیس کجان.. یکی که جواز کسب هست یکی هم فیش حقوقی ..
کی برم برای جلب ؟ اصلا برم یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جلب فعلا منتفی است

برای جلسه رسیدگی بایستی مراجعه نمایید .
دیوان واخواهی را پذیرفته است فعلا جلب منتفی است تا تعیین تکلیف شدن روند پرونده .

برای جلسه رسیدگی بایستی مراجعه نمایید .
دیوان واخواهی را پذیرفته است فعلا جلب منتفی است تا تعیین تکلیف شدن روند پروندذه .

سلام در واقع طرف دعوای شما نسبت به رای که موجب محکومیت ایشان بوده است اعتراض و واخواهی نموده است و لذا باید در وقت رسیدگی تعیین شده جهت رسیدگی به واخواهی در شعبه حاضر شوید

با توجه به قبول واخواهی توسط مرجع قضائی دیگر حکم جلب اعتبار ندارد و به احتمال زیاد متهم حکم کان لم یکن برای جلب گرفته است و در صورتی که جلب کنید ان نامه کان لم یکن را نشان میدهد و آزاد میشود، لذا صبر کنید تا حکم قطعی شود.
ضمن اینکه باتوجه به ابلاغ وقت دادرسی جدید برای واخواهی مسئولیت قانونی دارید.

با سلام اولا اینکه می فرمایید پرونده دیوان عالی رفته است عجیب است چون دلیلی ندارد پرونده ک در صلاحیت دادگاه کیفری دو هست به دیوان برود آن هم رای غیابی علی ایحال
در رای غیابی محکوم وقت دارد تا ۲۰ روز پس از مطلع شدن از رای اعتراض نماید که به نظر در تایم مقرر اعتراض کرده لذا مجددا درشعبه وقت تعیین و پرونده مجددا بررسی می شود و رای صادر می شود که قابلیت تجدیدنظرخواهی دارد.پس از قطعی شدن رای قابلیت اجرا دارد.

دیوان واخواهی ایشون را قبول کرده و یک جلسه رسیدگی براش گذاشتن