مفهوم ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳۱ #74299897

با عرض سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم که راجع به پرونده حقوقی که دارم بعد از اینکه اجرای حکم صادر شد و من درخواست استعلام ۳ گانه دادم . بعد از اینکه استعلام بانکی خودم انجام دادم و نتیجه رو به دادورزم تحویل دادم گفتن نتیجه سایر استعلام ها ابلاغ میشه. میخواستم بدونم معمولا چقدر زمان میبره . بعد اینکه چگونه من نتیجه رو باید بفهمم؟ الان تو اطلاعات پرونده زده که

۵-نامه صادره به شماره----------------------------- مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۳۱ با موضوع «شکوائیه ارجاعی به ضابط» و گیرنده «ستاد ترخیص پلیس راهور فاتب» ثبت گردید
۶-نامه صادره به شماره---------------------- مورخ ۱۴۰۰/۰۳/۳۱ با موضوع «تقاضای اعلام وضعیت ثبتی ملک» و گیرنده «اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران» ثبت گردید
۷-نامه وارده به شمار-------------------۰ مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ از طرف «مرکز شماره گذاری (تهران)» با موضوع «گزارش ضابط قضایی» در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ واصل و به شماره ------------------ثبت گردید.

این یعنی هنوز نتیجه مشخص نشده؟ باید برم پیگیر کنم خودم؟ چیکار کنم الان من؟
ممنون که وقت ارزشمندتون رو برای رفع مشکل من و امثال من میزارین.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید صبور باشید و منتظر ابلاغ بعدی بمانید.

با سلام
پاسخ استعلام راهور اومده ولی اداره ثبت پاسخ نداده

بادرودوسلام چاره ای جزمنتظرابلاغ ماندن نیست.

نتیجه هنوز مشخص نیست و طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش‌بینی نمی باشد

سلام و وقت بخیر.
در خصوص زمان اعلام نتیجه استعلامات نمیتوان بطور دقیق مشخص کرد و باید صبر کنید.ولی در خصوص مواردی که اشاره کردید پاسخ استعلام از راهور آمده ولی ثبت هنوز خیر.
موفق باشید

فقط پاسخ استعلام راهور واصل شده و هنوز پاسخ استعلام ثبت واصل نشده است .