آیا باید دادخواست جداگانه ای بدهم یا اینکه مجدد طرح دعوی مطالبه اصل و خسارت کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۵۷ #74296624

باسلام. بنده چکی رو فقط اصل وجه چک رو مطالبه کردم و در حال حاضر پرونده در اجرای احکام میباشد خواستم بدونم اگر بخواهم خسارت تاخیر هم مطالبه کنم

مشاوره حقوقی چک
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می‌توانید برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ چک تا زمان اجرای آن و خسارات دادرسی به صورت مستقل دادخواست بدهید

سلام چون در خصوص مطالبه وجه چک یکبار دادخواست تقدیم کرده اید و منجر به صدور حکم گردیده ، دوباره نمی توانید نسبت به مطالبه وجه چک اقدام کنید . تنها میتوانید دادخواست تاخیر تادیه از تاریخ چک لغایت اجرای حکم و اخذ محکوم به طبق شاخص بانک مرکزی بانضمام خسارات دادرسی تقدیم کنید.

سلام
دادخواست جدیدی تقدیم نمایید .

درود بر شما ،مستحضر باشید که بایستی دادخواست مجدد مطرح نمایید.

باسلام واحترام ضمن پیوست کردن رای محکومیت و کپی چک و گواهی عدم پرداخت بانک محال علیه اقدام به طرح دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک مذکور نمایید

سلام
دادخواست جدید بدهید.

سلام باید دادخواست جداگانه مطرح کنید.