مبلغ بیمه منشی چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶,۹۰۸ #74293432

با سلام برای استخدام منشی که طبق قانون کار حقوق دریافت میکند چه مقدار از هزینه بیمه به عهده کارفرما و چه مقدار به عهده منشی است؟ و آیا این مبلغ از حد اقل حقوق طبق قانون کار قابل کسر است؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ۲۳ درصد سهم کارفرما و ۷ درصد سهم کارگر میباشد.

سلام
۲۳ درصد سهم کارفرما و ۷ درصد سهم کارگر است

سلام
حق بیمه منشی معادل سی درصد دریافتی ایشان می باشد که هفت درصد توسط منشی و الباقی توسط کارفرما پرداخت می شود

براساس قانون تامین‌اجتماعی و ماده ۲۸، حق‌بیمه ۳۰درصد مزد یا حقوقی است که ۷ درصد آن به عهده بیمه‌شده، ۲۳ درصد به عهده کارفرما می‌باشد.شما قبل از پرداخت حقوق کارگر ابتدا هفت درصد سهم کارگر را باید از حقوق کسر و با سهم خود به تامین اجتماعی پرداخت کنید.

حقوق هر رسته شغلی سالانه توسط وزارت کار اعلام میشود تکلیف بیمه نمودن کارگر هم روشن است درصدی که شما پرداخت میکنید هیچ تاثیری در حقوق پایه اعلامی وزارت کار ندارد و جدا از ان است بهتر است بگویم اگر Aریال حقوق پرداخت میفرمایید با بیمه کارگرتان A+حق بیمه سهم کارفرما میشود