کل ساختمان شاهدن که به این واحد تذکر داده شده؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #74236859

سلام شما بخیر
یه ساختمان ۹ واحدی هست که هرکس ۱ جای پارک دار و اینکه پارکینگ مشاع ولی ۲ واحد ۲ تا ماشین دارن و هر دو ماشین رو تو پارکینگ پارک میکنن و مزاحم یکی از همسایه هان و هرچند بهشون کلی تذکر دادن که باید یدونه ماشین پارک کنید ولی اهمیتی نمیدن یکی از واحدها میگه که من از همسایه بغلی اجازه گرفتم و جای پارک اونه من پارک میکنم در صورتی که اون خودش تو حیاط موتورشو پارک میکنه و اینکه کار به بحث هم کشیده شده و کل ساختمان شاهدن که هزار بار به این واحد تذکر داده شده ولی طرف میگه هرجا میخواید برید من جای همسایه پارک میکنم خواستم بدونم اگه شکایتی بشه قضیه به ضرر و نفع کیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر که شخصی پارکینگ اختصاصی خود را به شخص به رضایت داده باشد امکان طرح شکایت علیه شخص متصور نیست ولی در صورتی که اقدام ایشان مبنی بر پارک کردن خودرو به نحوه نادرست که باعث ایجاد مزاحمت شده باشد میتوانید بدوا" با ۱۱۰ و به جرم مزاحمت بر علی ایشان با تهیه استشهادیه از همسایگان بر علیه ایشان طرح دعوی نمایید !